Laatste nieuws
 
 
  Video  

EventSummit is inmiddels de belangrijkste beurs voor de gehele evenementenindustrie. Wie EventSummit noemt, noemt in een adem ook de organisatoren: Arjen Lemstra en Joris Bots. CongresWereld wilde in gesprek met deze mannen om te horen hoe het evenement …

Datum: 18 december 2019
    Plaats op:

Christa de Ruiter van de Bonte Wever vertelt over de mogelijkheden van de Bonte Wever voor Congressen en andere zakelijke bijeenkomsten. We zien mooie droneplaatjes van misschien wel de meest verrassende locatie in Nederland.

Datum: 4 november 2019
Bron: De Bonte Wever Plaats op:

CongresWereld reisde langs alle Unique Venues van Amsterdam met de TukTuk, Rondvaartboot en dubbeldekkerbus. Ted Walraven is uw reisleider.

Datum: 16 september 2019
Bron: VakWereld Plaats op:

Nicolette van Erven, managing director van Congress by design, vertelt over de organisatie van de jaarlijkse IAPCO educational seminar van PCO's voor PCO's, die dit jaar in Den Haag plaatsvond. 

Datum: 29 juli 2019
Bron: Congress by design Plaats op:

Flitsinterviews met deelnemers aan de eductional 'IAPCO Edge Event' die dit jaar werd georganiseerd in Den Haag door Congress by design, lid van IAPCO. Zie hier ook het interview met Nicolette van Erven, managing dirctor van Congress by design.

Datum: 29 juli 2019
Bron: Congress by design Plaats op:

Het nieuwe Congrescentrum van Ahoy is nog niet geopend maar de eerste boekingen komen al binnen. Ted Walraven in gesprek met Gert Jan van den Nieuwenhoff van Rotterdam Ahoy.Een belangrijke is het congres Euromaintenance dat in 2021 tegelijk met de beurs …

Datum: 25 april 2019
Bron: Rotterdam Ahoy Plaats op:

Anita ter Veld, manager sales & events van De Bonte Wever, overbrugt figuurlijk de afstand naar Assen en laat weten dat De Bonte Wever vernieuwde technische faciliteiten heeft.

Datum: 14 februari 2019
Bron: De Bonte Wever Plaats op:

Ted Walraven van CongresWereld tijdens EventSummit 2019 in gesprek met Saskia Holterman van VisitBrabant over de 'Brabantse Touch'.

Datum: 14 februari 2019
Bron: VisitBrabant Convention Bureau Plaats op:

Datum: 14 februari 2019
Bron: Van Der Valk Business BV Plaats op:

Datum: 7 februari 2019
    Plaats op:

Datum: 7 februari 2019
    Plaats op:

Eline Deijs, bestuurslid Marketing CLC- VECTA, over de positionering van de branchevereniging. 

Datum: 7 februari 2019
    Plaats op:

Datum: 7 februari 2019
    Plaats op:
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,6 seconden.