Laatste nieuws
 
 
  Profileren  
 

Direct bereik onder uw doelgroep

CongresWereld is de ideale mogelijkheid om uw organisatie en producten onder de aandacht te brengen van uw klanten en potentiële afnemers in de congres- en vergaderbranche. Via CongresWereld bereikt u direct een groot aantal gebruikers, beslissers, beïnvloeders en uitvoerenden in dit vakgebied.

CongresWereld.nl is de online én onafhankelijke website waar alle aspecten van de congres- en vergaderbranche bijeen zijn gebracht. CongresWereld verzamelt en verspreidt het vaknieuws. Kortom, dé ontmoetingsplaats voor meeting professionals in Nederland.

CongresWereld heeft inmiddels maandelijks zo'n 35.000 bezoekers en meer dan 200.000 pageviews. Zij gebruiken CongresWereld om zich op de hoogte te stellen van het laatste nieuws, onderzoek, trends, vacatures en ontwikkelingen én om de 'short-list' te bepalen van potentiële leveranciers met behulp van de rubrieken en bedrijfsprofielen.

Periodieke nieuwsbrief

Via de periodieke gepersonaliseerde e-mail nieuwsbrief informeert CongresWereld meer dan 5.000 vakgenoten over actuele onderwerpen, veelal gebaseerd op onderzoek, trends en noviteiten binnen het vakgebied. Deze adressen zijn onder te verdelen in de volgende doelgroepen:

  • Associatie meeting / eventprofessional
  • Corporate meeting / eventprofessional
  • Overheids meeting / eventprofessional
  • Opdrachtgevers (Meeting owners)
  • Congresbureau's en PCO's (Intermediairs)
  • Accommodaties
  • Toeleveranciers


Partnership
Door partner te worden van CongresWereld, krijgt u online de mogelijkheid om uw organisatie en producten/diensten structureel journalistiek en commercieel onder de aandacht te brengen van uw (potentiële) afnemers. De zichtbaarheid van uw organisatie kan op diverse manieren plaatsvinden. Niet alleen via een button of banner maar ook met inhoudelijke informatie over uw organisatie waarmee we u toegang bieden tot de markt. CongresWereld biedt contentmarketing waarvan het de bedoeling is om op een positieve manier onder de aandacht te komen bij (potentiële) klanten en uw positionering als specialist binnen het vakgebied te verstevigen.


Wilt u meer weten over een partnership, de deelnamemogelijkheden of andere vormen van samenwerking?

Neemt u dan contact op met Ted Walraven:

ted.walraven@congreswereld.nl of 06-21580397

 

 

 

 

 

 

Via RSS-technologie worden de nieuwsberichten naar tientallen nieuwssites verspreid en gepubliceerd. Wij gebruiken geavanceerde SEO (Search Engine Optimalisation) methodieken om de informatie naar diverse zoekmachines te sturen.

CongresWereld verzamelt en verspreidt het vaknieuws. Zorg er dus voor dat u uw nieuws, evenementen en vacatures niet alleen op uw eigen website plaatst maar ook bij CongresWereld aanlevert. Onderscheidt u zich ook met uw bedrijfsprofiel zodat het potentiële klanten duidelijk is wat u levert en hoe u zich onderscheidt.

Voor het gratis laten opnemen en wijzigen van uw organisatie in de bedrijvenindex dient u de volgende gegevens te sturen aan info@congreswereld.nl:
•Uw bedrijfsnaam
•Uw kantooradres met postcode en woonplaats
•Uw algemene e-mailadres
•De URL (www) van uw website
•Een korte omschrijving van uw bedrijfsactiviteiten

Blijvend vernieuwend

CongresWereld ontwikkelt doorlopend nieuwe profileringsmogelijkheden. Heeft u een bepaald marketing-idee of nieuwe functionaliteit in gedachten, laat het ons dan weten. Stuur uw idee naar ted.walraven@congreswereld.nl

 

 

 
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,41 seconden.