Nieuws  
 

Geslaagde IMEX America 2019 in Las Vegas - Honderdste KLM-huisje is Huis ten Bosch - Driesterrenrestaurant De Leest sluit deuren


Geslaagde IMEX America 2019 in Las Vegas

NBTC Meetings & Conventions heeft onlangs de 9e editie van IMEX America afgesloten. Deze vakbeurs voor de internationale business events planners is de meest toonaangevende voor Noord Amerika. Met ruim 6.300 bezoekers voor de gehele show en meer dan 350 afspraken op het Holland Meeting Point met 20 deelnemende partners was ook deze deelname meer dan geslaagd.
Een aantal afspraken met de media hebben eveneens tot concrete resultaten geleid met de publicatie van onder andere dit artikel in Travelpulse. De dagen werden afgesloten met een ludieke pubquiz om de bezoekers te testen op hun kennis over Nederland als zakelijke bestemming. Ondanks de wereldwijde onzekerheid over o.a. internationale handelsrelaties en de aanstaande Brexit staat en blijft Nederland positief bekend als betrouwbare destinatie.


Honderdste KLM-huisje is Huis ten Bosch

Het honderdste Delftsblauwe KLM-huisje is Paleis Huis ten Bosch, het woonpaleis van Koning Willem-Alexander. Het huisje werd onlangs door topman Pieter Elbers en minister Wopke Hoekstra onthuld tijdens de festiviteiten rond het honderdjarig jubileum van KLM in hangaar 10 op Schiphol.
KLM deelt de met Bols-jenever gevulde Delftsblauwe huisjes sinds 1952 als cadeau uit aan reizigers in World Business Class. Elk jaar wordt de collectie uitgebreid met een nieuw huisje, gebaseerd op bekende en minder bekende gebouwen in Nederland. Na het Paleis op de Dam is nu opnieuw gekozen voor een Koninklijk Paleis. Sinds het 75-jarig bestaan van KLM in 1994 loopt het aantal Delftsblauwe huisjes gelijk met het aantal jaren dat de luchtvaartmaatschappij bestaat. Elk jaar wordt op 7 oktober een nieuw huisje onthuld.


Driesterrenrestaurant De Leest sluit deuren

Restaurant De Leest in Vaassen gaat na 17,5 jaar dicht. Nog voor het einde van dit jaar sluit het driesterrenrestaurant haar deuren. Dat hebben eigenaren Jacob Jan Boerma en Kim Veldman besloten. Het sluiten van de Leest, betekent zeker niet stilzitten: 'integendeel, het geeft ons de vrijheid en mogelijkheid om andere concepten te gaan doen, waarvan we begin volgend jaar ons eerste nieuwe formule zullen openen. Restaurant De Leest opende zijn deuren in de zomer van 2002 en behaalde binnen 5 maanden de eerste Michelinster, een tweede Michelinster volgde in 2007 en uiteindelijk de grote internationale erkenning: een derde Michelinster volgde eind 2013.

Plaats op:
Datum: 9 oktober 2019
Gerelateerde artikelen  
17-10-2018 Nieuws Nieuwsflitsen - oktober 2018 (2)
12-12-2016 Nieuws Geen derde driesterrenrestaurant in Nederland
20-09-2012 Nieuws De IMEX America Optimism Index geeft aan dat het glas halfvol is
13-01-2020 Nieuws Nederland acht Michelin sterrenrestaurants rijker
25-07-2012 Nieuws IMEX America 2012 wordt grootser
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,91 seconden.