Nieuws  
 

De Locatietour gaat op 7 oktober 2019 naar Woerden. Meeting- en eventplanners kunnen gratis mee op de e-chopper en bezoeken verschillende locaties in de binnenstad, industrieterrein en buitengebied.

Jouw volgende event in Woerden?

Ja, waarom niet? Als je een locatie zoekt voor je vergadering, congres, training of event in het midden van het land, dan zit Woerden misschien nog niet direct op je netvlies. ‘’Daar willen we met de Locatietour op 7 oktober verandering in brengen’’, aldus Anouk de Clercq van ondernemerscollectief Ontmoet Woerden. Woerden heeft eigenlijk alles wat praktisch van belang is voor veel zakelijke bijeenkomsten. Veel locaties liggen op loopafstand van het treinstation Woerden en ook met de auto is Woerden goed bereikbaar. Omdat Woerden nabij de uitvalswegen ligt, ben je snel op de plaats van bestemming.

Verrassend veelzijdig

De locaties die we 7 oktober 2019 bezoeken zijn verrassend veelzijdig. Van een middeleeuws kasteel, stadshotel, vergaderhuis en klooster in de binnenstad, tot inspiratie en creativiteit in gerestylde kantoorpanden op het onontdekte industrieterrein. Na de lunch pakken we de e-chopper voor een groene tour door de weilanden naar het buitengebied.

E-chopper hip & duurzaam

Op de e-chopper zit je gemakkelijk en ontspannen achter het stuur, zonder uitstoot van schadelijke uitlaatgassen of lawaai. ‘’En dus past dit vervoermiddel prima bij het Groene Hart, dat in dit geval een dubbele betekenis heeft’’, zo zegt duurzame Woerdense ondernemer Gert-Jan Stok.

Ontmoet Woerden

Het initiatief om de Locatietour naar Woerden te halen komt van het ondernemerscollectief Ontmoet Woerden. Zij benaderden Linda Kerkhoven van Linda op Locatie, die dit concept bedacht. Er zijn al verschillende locatietours door haar in de regio Utrecht georganiseerd, maar nog nooit in Woerden. We zijn er enorm trots op dat we samen met de deelnemende locatiepartners dit hebben kunnen organiseren. De locaties zijn zo verschillend dat ze geen directe concurrenten zijn, maar vooral elkaar willen helpen. Op het moment dat er een aanvraag komt bij een locatie en die is bijvoorbeeld al volgeboekt, dan verwijzen ze door naar het collectief zodat het event toch in Woerden kan plaatsvinden.

Aanmelden

De Locatietour op maandag 7 oktober 2019 is een volledig verzorgde dag en gratis toegankelijk voor meeting- en eventplanners. Bekijk het programma op de eventwebsite en registreer online.

Plaats op:
Datum: 25 september 2019
Gerelateerde artikelen  
17-11-2009 Nieuws Welke sfeer past bij jouw meeting of event? Kom verder in Utrecht op jouw manier. …
06-09-2016 Nieuws Toerisme Utrecht organiseert 'groene' locatietour in de regio Utrecht
03-06-2019 Nieuws Bezoek 10 locaties in één dag met de Locatietour in Amersfoort
05-09-2018 Nieuws Locatietour in de regio Utrecht Noord voor organisatoren van zakelijke bijeenkomsten …
06-03-2019 Nieuws Nieuwe locaties ontdekken in hartje Utrecht
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,88 seconden.