Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 22

 

IAPCO is opgericht in 1968 door een viertal bedrijven, allemaal actief in de organisatie van (grotere) congressen, met de wens zaken wat meer gestructureerd aan te pakken. Vandaag de dag kent IAPCO 106 leden over de hele wereld, die professionele congres organisatoren vertegenwoordigen, maar ook managers van grote nationale en internationale … 

Categorie: Internationaal
 

Een klein of groot congres met de Maas en Erasmusbrug als decor?
De Panoramazaal op de 16e etage behoort tot de mooiste locaties van Nederland.
Uiteraard kunt u ook comfort op het hoogste niveau verwachten, zoals:

Rustig gelegen, goede akoestiek en geluidsisolerende en flexibele wanden Voldoende breakout mogelijkheden Receptie … 

Categorie: Hotels
 

Wat vinden bezoekers eigenlijk van uw congres of evenement? Waren zij tevreden over de inhoud? En over de locatie, de catering, de organisatie? Weet u als organisator wat u kunt verbeteren voor een volgende keer?

Maak gebruik van onze papieren of online vragenlijsten voor het meten van de tevredenheid onder de deelnemers.  … 

Categorie: Evaluaties en Effectmeting
 

800 hotels wereldwijd bieden comfortabele accommodatie en 24-uurs service voor een aantrekkelijke prijs. Uitstekende service, moderne kamers en zalen, een 15 minuten kwaliteitsgarantie en aantrekkelijke prijzen.“The world is yours” bij Ibis hotels. Het ontbijtbuffet is er voor zowel de “early bird” als de “late … 

Categorie: Hotels
 

HOLE IN ONE. Wij bieden meer dan ruimte alleen. Het ICC ghent is immers dť mix van een unieke architectuur en een onaflatende begeleiding door een team event-specialisten. 'We Care' †betekent voor ons altijd oprechte belangstelling voor uw evenement. ††Uw accountmanager bekijkt, coŲrdineert en verzorgt immers van start tot finish elk detail … 

Categorie: Congrescentra
 

ICCA (International Congress & Convention Association) representeerd de belangrijkste bedrijven en organisaties op het gebied van organiseren, transporteren en accommoderen van internationale evenementen en heeft op dit moment een lidmaatschap van meer dan 800 bedrijven en organisaties in 80 landen wereldwijd.
 
Internationale … 

Categorie: Internationaal

Als het aankomt op congresorganisatie of het management van associaties is persoonlijke betrokkenheid van groot belang. Als u op zoek bent naar een professionele partner, die op maat gemaakte oplossingen kan bieden, bent u bij ons aan het juiste adres.

ICS is een ervaren Professional Congress Organiser (PCO). We zijn gespecialiseerd … 

Categorie: Professional Congress Organisers (PCO)
 

Ideëel+ is een bureau dat evenementen en campagnes met een maatschappelijk doel ontwikkelt en organiseert. We werken ruim achttien jaar voor maatschappelijke - en goede doelenorganisaties, vermogensfondsen, overheid en bedrijfsleven. In onze projecten combineren we inhoud, vorm en organisatie om de zichtbaarheid van onze opdrachtgevers … 

Categorie: Organisatiebureaus
 

Van Congresfoto's tot evenementfotografie en van reportagefotografie tot groepsfoto

Ikzoekeenfotograaf en PhotoCom  is een all round fotograafbedrijf dat zowel in binnen-als buitenland actief is.
Breed georiënteerd omdat wij en onze opdrachtgevers dit leuk vinden.

De website … 

Categorie: Fotografie
 

Welcome to ILS, Intelligent Lectern Systems, the single source for lectern solutions. Meetings, trainings, or conferences? We advise without commercial prejudice on the functionality that best suits your needs.

We also rent units for test purposes so you can make the best acquisition decision for your company or institute.

 

Categorie: Katheders

IMEX, de Worldwide Exhibition for ncentive Travel, Meetings and Events, is een van de meest toonaangevende shows voor de congres en vergadermarkt.

Jaarlijks gehouden in Frankfurt in de maand april trekt deze beurs zo'n 3300 toeleveranciers en ruim 3400 bezoekers uit de gehele wereld.

Gekwalificeerde organisatoren kunnen … 

Categorie: Vakbeurzen
 

IN2Hospitaltiy is DE specialist in recruitment services van midden- tot top management posities binnen de branche. Opvallend is onze persoonlijke werkwijze!

Door jarenlange ervaring binnen de hospitality bezitten onze adviseurs over de benodigde inhoudelijke en vaktechnische kennis. Wij zijn gespecialiseerde netwerkers … 

Categorie: Werving en Selectie
 

Incentive Direct organiseert professionele congresreizen voor elke doelgroep die ergens in de wereld een congres wil bezoeken. Incentive Direct is een solide onderneming die garant staat voor een compleet verzorgd programma inclusief vliegtickets, transfers, hospitality, leisure activiteiten et cetera. 

Categorie: Partnerprogrammas en Excursies
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,47 seconden.