Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
 

Het Beurs-WTC Congress & Event Center is een karakteristieke en veelzijdige locatie in het centrum van Rotterdam. De historie, architectuur, indeling en infrastructuur van het gebouw zijn uniek. Al jarenlang wordt Beurs-WTC intensief gebruikt ter bevordering van de nationale en internationale handel en kan dus ook het fundament van uw bijeenkomsten zijn. Beurs-WTC is dé accommodatie voor beurzen, nationale- en internationale congressen, zakelijke en/of feestelijke evenementen, vergaderingen en cursussen. Beurs-WTC beschikt over een beursvloer van 3.500m² en biedt unieke exposure mogelijkheden.

Full-service
De doelstelling en boodschap van uw event staan centraal. De full-service diensten van Beurs-WTC zijn hieraan complementair: u heeft de keuze uit 37 verschillende unieke ruimten, geschikt voor 5 tot 1.000 personen en gecombineerd tot een veelvoud daarvan. Beurs-WTC Congress & Event Center is een met 5 hamers erkende congres- en vergaderlocatie en heeft niveau goud behaald van het duurzaamheidskeurmerk The Green Key. Beurs-WTC biedt dedicated project management, eigen catering, eigen AV & ICT en een ambiance waarin design en allure centraal staan.

Catering
De culinaire verzorging van uw gasten is een belangrijk onderdeel van uw congres of evenement. Laat u verrassen door een perfecte combinatie van dranken en spijzen, samengesteld door de chef-kok met uw wensen en doelgroep als belangrijkste uitgangspunten. Of het nu gaat om een congreslunch, een walking diner of een uitgebreid diner.

Extra faciliteiten
Naast de eigen catering beschikt Beurs-WTC tevens over een logistieke afdeling en biedt de AV-crew alle creatieve- en technische ondersteuning die nodig is voor een succesvol verloop van uw beurs, congres of evenement. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor faciliteiten als hostess-service en beveiliging.

Bereikbaarheid
Het Beurs-WTC Congress & Event Center is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Beurs-WTC beschikt in hartje Rotterdam over eigen parkeergarages waar gasten gemakkelijk hun auto kwijt kunnen. Met het openbaar vervoer stapt men voor de deur uit bij metro- of tramstation Beurs.

Beurs-World Trade Center... The setting for Success!

Beursplein 37
3011 AA  ROTTERDAM
Tel:  +31 (0)10 4054409
E-mail: congress@wtcro.nl
Website: www.wtcrotterdam.nl

 

Categorie: Conges- en Vergaderaccommodaties, Beursgebouwen, Congrescentra, Congresorganisatie

Publicaties over Beurs-WTC Congress & Event Center:

Geen publicaties beschikbaar.

Gerelateerde artikelen  
26-05-2016 Nieuws EvenementContact in 2017 en 2019 naar Rotterdam Ahoy
22-04-2011 Nieuws Rotterdam haalt vierdaags dermatologisch congres naar de stad
04-03-2013 Nieuws Meer internationale congressen in 110 Jarige Beurs van Berlage
23-09-2019 Nieuws Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage en Ovation Holland DMC formaliseren …
29-03-2007 Nieuws Sponsoring krijgt eigen Business Event in Ahoy
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,53 seconden.